måndag 11 mars 2019

Lekkväll

Kvällens aktivitet har varit lekar. Vi började med Soffan, som går ut på att fylla soffan med sitt lag. Alla får en lapp med en deltagares namn och om det namnet man fått ropas upp ska man flytta till den som ropar. Kan låta enklet, men man byter hela tiden lappar och därmed också namn så det gäller att hänga med hur lapparna och därmed namnen byter deltagare. Efter många va? men? nej! och Ja! bann till sist laget utan strumpor.
Därefter bytte vi till Tidningsleken och där gäller det både att ha koll på bad alla heter och att bara snabb. Vissa var väldigt duktiga och klarade sig länge från att hamna i mitten med tidningen, men när alla väl varit där var det dags att byta lek igen.
Nästa lek blev en som vi kallar Kortleken. Där ska man komma ihåg sitt kort och sedan får man flytta ett steg vid samma färg (♡♤◇♧) och två om vid samma kort. Det gäller att komma ett varv i ringen och hamna på stolen man satt på från början. Låter lätt, men man får inte flytta om någon man har någon eller några i sitt knä.
Sist ut innan vi gick hem hann vi med en tunda Touch där det gäller att stå stadigt på fötterna, ha bra balans och att lyckas göra det svårt för de andra deltagarna ur balans.
Imorgon är vi många som kommer ha ont i ben och mage från kvällens balansakter och många skratt.
Var snälla mot varandra och glöm inte att ha roligt.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar