onsdag 6 juli 2016

Droppen dripp och droppen drapp...

Dagen började med regn, så det blev till att äta frukost i aktivitetstälter. Byarnas morgonmöten slogs ihop till ett stort gemensamt i aktivitetstältet. Regnet fortsatte vilket gjorde att simskolan, lådbilsbygget och drakbygget ställdes in. Istället blev det lek och pyssel i aktivitetstältet. På eftermiddagen fortsatte regnet och då var det två olika workshops, teater och squaredans. Surprise, surprise på kvällen regnade det och då körde vi 'Scenen är din' i aktivitetstältet. Där var det många som passade på att uppträda, både med sång, dans och teater. Teckenkören passade på och framföra 'Här kommer Unga Örnar' som alla kunde sjunga med i.
Håll i er nu....kvällen avslutades med uppehåll och nu håller vi tummarna att det håller i sig och att regnet håller sig borta resten av veckan. Det är många sovsäckar som torkats idag och på dagens shoppingtur inhandlades många pressningar.
På lägret hjälps vi alla åt med alla uppgifter som t.ex. att dela ut mat, diska, sälja i lägerkiosken och städa toaletterna. Imorgon hoppas vi kunna göra detta i strålande solsken eller iallafall utan regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar